Mandy Nijboer - vocals

Ik ben Mandy Nijboer en zing sinds 2018 bij deze fantastische band. Ik ben de jongste van de band maar dat zou je niet zeggen als je het gedrag van de mannen soms ziet haha!

Ik werd in 2018 door meerdere bekenden van mij getipt op Facebook dat Ten Speed een nieuwe zangeres zocht. Hiervoor had ik al wat podium ervaring opgedaan dankzij Zanger Klaus maar ook omdat ik al in twee andere bandjes had gezongen namelijk, Partyband Jukebox en Vintage Vibes, dus ik dacht we gaan er voor!

Toen gebeurde er het ergste wat je als zangeres kan overkomen. Twee dagen voor de auditie raakte in mijn stem kwijt. Joe Cocker was er niets bij. Maar goed ik ben toch heen gegaan want ik wou super graag bij deze band horen. De mannen hebben nog nooit zo'n slechte auditie mee gemaakt (oh jee), maar omdat ik toch was gegaan en heb laten zien dat ik echt wou, mocht ik een week later opnieuw auditie doen en toen is het gelukkig allemaal nog goed gekomen!

Ik heb met de band al zoveel mooie momenten mee gemaakt. Ze zijn mijn 2e familie. Zingen op grote feesten voor 2000 mensen. Zingen op kleine bruiloften waar vervolgens een kalfje word geboren. En dan natuurlijk de lol die we samen hebben, maar ook als we het even moeilijk hebben, zijn we er voor elkaar!

"Ik vind onze band echt anders als andere bands. Als je Ten Speed in huis haalt heb je het over contact met de gasten en veel betrokkenheid. Knallende liedjes en mooie ballades. Wij nemen je mee langs een trip down memory lane zonder dat je afgeleid word van gekke verkleed partijen! Dat is pas een warm bad"