Al sinds 1986 speelt Ten Speed met zichtbaar veel plezier. Deze allround band heeft een breed repertoire met klassiekers uit de jaren 60, 70, 80, 90, mooie ballades, Nederlandstalig en nog veel meer. Dankzij de meerstemmige vocalen en jarenlange ervaring is Ten Speed een graag geziene gast op bruiloften, bedrijfsfeesten, kroegen & feesttenten. Bij Ten Speed zal je geen gemaakte humor of verkleedpartijen zien, wel kun je kwaliteit en plezier voor iedereen verwachten. Ze moeten het hebben van de kwaliteit als muzikanten, live muziek zoals het hoort!

Het enthousiasme en de uitstraling moet je ervaren, want door de interactie met het publiek is het vaak een dolle boel en daarom nodigen we jullie van harte uit bij 1 van onze optredens!

Met frontman Marc, zangeres Mandy, gitarist Franklin, drummer Martijn, bassist Nico, toetsenist/geluidsman Peter , zetten zij een vette show neer, waarin iedereen wordt meegezogen in een vibe! Met alle ervaring kunnen zij makkelijk op het publiek in spelen en betrekken zij alle gasten bij de show. Geschikt voor feesten van elk formaat, dat komt met Ten Speed helemaal goed!